Maeștrii Mobilierului

Pasiunea și expertiza se îmbină pentru a crea mobilier la comandă

Mobline.ro a luat fiinta in 2001, iar de atunci din atelierul nostru au iesit sute de piese de mobilier create cu multa pasiune, pentru a satisface nevoile clientilor nostrii. Ne concentram pe solutii complete, individuale, de amenajare, un avantaj net pentru client, fata de marii producatori de mobila, care pun accentul pe mobilier standard.

Firma noastra ofera mobilier modern, creat de specialistii nostri folosind materiale noi, inovative si de inalta calitate de la producatori consacrati, mobilier pentru sedii de firme, magazine, baruri si hoteluri, dar si pentru locuinte personale.

Calitate, design, inovatie

Ne dedicam cu pasiune fiecarui proiect in parte, astfel incat sa putem face fericiti toti clientii care apeleaza la serviciile noastre. Portofoliul nostru este cea mai buna carte de vizita care ne recomanda pentru ca dumneavoastra sa deveniti urmatorul nostru client. Nu doar experienta de peste 10 ani in productia de mobilier, dar si tehnicile si masinile moderne, automate, pe care le folosim, ne permit sa va garantam piese de mobilier de cea mai buna calitate.

Transportul si montajul mobilei sunt gratuite.

Site-ul nostru va da posibilitatea de a ne consulta portfoliul. Puteti sa apelati la serviciile noastre cu toata increderea. Un consultant Mob line.ro va poate contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o oferta personalizata, avantajoasa, potrivita pentru dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de pe prima pagina.

Avantajul nostru este ca va putem oferi pachetul complet – de la concept grafic, autorizatie reclame, productie, transport si nu in ultimul rand montaj.

Daca va intrebati de ce ne-ati alege pe noi si nu o alta companie concurenta, va putem spune ca experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din noi candidatul ideal.

Avem zilnic echipe in cele mai importante orase ale tarii.